Hír | 2011.12.03.

Szüret után, karácsony előtt

Szüret után, karácsony előtt Demeter Csaba évet zár
2011.12.03. Nyílt nap lesz az egri Demeter Pincészetnél.

?A szüret után elmondhatom, hogy az idei évben is csodás borok születtek. Nem maradt más hátra, mint az év végi, jól megérdemelt lazítás, amelyre most invitálok minden kedves borbarátot. December 10-én szombaton, itt a pincében nyitott karácsonyi pincenapot tartunk. Erre az alkalomra való tekintettel természetesen finom borokkal, forralt borral, káposztás-babos csülökkel és karácsonyi süteménnyel várlak Téged és barátaidat egy igazán baráti hangvételű, kötetlen összejövetelre? ? mondta tollba meghívóját Demeter Csaba, aki idén is jó borokban, sikerekben gazdag évet zár.

A rendezvény délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit, és 20 óráig tart, közben bármikor lehet érkezni és távozni. ?Semmilyen kötelezettség vagy belépti díj nem terheli a vendéget, azt eszel és iszol, amit szeretnél, ugyan mindennek szabtunk valami kis baráti árat, de a keretet Te szabod meg magadnak.?

?Ha szeretnéd meglepni az ünnep alkalmából magadat, családodat, barátaid néhány palack Demeter borral, itt a remek alkalom, hiszen fantasztikus kedvezményekkel és rég nem látott muzeális borokkal várlak a pincében.?

Cím: 3300 Eger, Kőlyuk Pincesor 28-30.

Info: Molnár Pál, 20/585-1126; demeterpinceszet@demeterpineszet.hu; www.demeterpineszet.hu

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás