Hír | 2011.12.08.

Szakító álompár

Szakító álompár Alkonyi fények
2011.12.08. Elválnak útjaik, a Bazaltbor és a Laposa család különválik.

Laposa Bence Nyilatkozata:

 

A Laposa név összekapcsolódott a Laposa család által készített borokkal. Családunk első borásza, dr. Laposa József tájépítész és borász 1992 óta foglalkozik a bortermeléssel, számos könyve jelent meg a borkészítéssel kapcsolatban, tagja a Magyar Borakadémiának, többször jelölték a Borászok Borásza díjra. Az új generációt Laposa Bence képviseli, aki már gyermekkorában is kivette részét a borkészítésből, 2005 óta pedig alapító édesapjával együtt készíti az egyre magasabb minőségű Laposa borokat.

 

Borainkat 1992 óta Laposa Családi Pincészet márkanév alatt forgalmazzuk. Az azóta eltelt időben számtalan elismerést kaptunk, az évtizedes munka eredményeképpen a Laposa név jól csengő márkanévvé vált a borok világában.

 

2008-ban történt közös cégalapítás egy befektetővel, amely a Bazaltbor Badacsony Kft. nevet kapta. Ettől kezdve e cég keretein belül készültek a borok, és ennek megfelelően engedélyeztük a cégnek a Laposa márkanév használatát.

 

A közelmúltban azonban útjaink elváltak, a 2011-es évjárat borait már nem a cég keretei közt készítjük, és családunk a cég munkájában semmilyen módon nem vesz részt. Családunk a Laposa márkanév használatára vonatkozó ? szóbeli ? engedélyt visszavonta, a Bazaltbor Badacsony Kft. és családunk között a márkanév-használattal kapcsolatban jogvita van folyamatban.

 

Így a családi tulajdonban lévő legjobb dűlőkből ismét a Laposa Család készíti a borokat, bízva abban, hogy borainkkal a jövőben is sok örömet szerzünk tisztelt fogyasztóinknak.

 

Badacsony, 2011 november 28.

 

Laposa Család

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás