Hír | 2013.07.11.

Fuss Rozéban!

Fuss Rozéban! Kedves őrültek
2013.07.11. Idén is vár mindenkit 100 hosszúlépés Villányban.

Idén már harmadik születésnapját ünnepli a Fuss Rozéban villányi rendezvény, melyet  július 19- 20-án rendeznek meg Villányban.  A programot azoknak ajánljuk, akik rózsaszínben szeretnék látni a világot.  A Villányi borvidék borászai az idei fesztiválon új helyszínen, a Villányi Rendezvénytéren gyűlnek össze és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rozét. A fesztivál két napján pénteken 18.00-tól 00.00-ig, szombaton 10.00-tól 00.00-ig szeretettel várják Villány és a rozé szerelmeseit.

A rozéstandokon: Blum-, Gere Tamás és Zsolt-, Gere Attila-, Mokos Családi-, BorMalom-, Bock-, Sauska-, Agancsos-, Boross-, Csillagvölgy-, Linbrunn-, Polgár-, Günzer Tamás-, Vylyan-, valamint Orahovicáról és Ilokról érkező pincészetek lesznek.

Futás Rozéban!

Szombaton 17.30-kor startol a Rozé Maraton, azaz a 100 husszúlépés, az új helyszínről ,a villányi rendezvénytérről. A táv közel 3 km. Nevezési feltétel, hogy legalább egy rózsaszín ruhadarabot vagy kiegészítőt (póló, nadrág, cipő, óra, fejpánt stb.) viselni kell és a táv során minimum 2 rozé hosszúlépést és/vagy két málnaszörpöt be kell vinni a szervezetbe. Azok se csüggedjenek, akiknek túl nagy falat a 2,8 km, ugyanis a leggyorsabb versenyző mellett díjazzák a ?legrozébb? indulót is. A pincészetek külön csapatokat indítanak majd, így akár törzsvásárlóikkal vagy vendégeikkel együtt futhatnak végig Villány utcáin.

A 14 év alatti indulóknak Rozémanó díjért érdemes futni, hisz strandbelépőket nyerhetnek a Siklósi Thermal Fürdőbe.

Természetesen a célba ért versenyzőket jéghideg rozéval/rozéfröccsel/málnaszörppel várják. (Sőt út közben is gondoskodnak frissítőkről!)

Díjak:

A leggyorsabb futónak járó díj:

Fődíj: 2 karton (12 palack) villányi rozéválogatás (férfi és női kategóriában).

2. helyezett: 1 karton (6 palack) villányi rozéválogatás (férfi és női kategóriában).

3. helyezett: fél karton (3 palack) villányi rozéválogatás (férfi és női kategóriában).

A legrozébb induló díjért: (a legtöbb rózsaszín ruhadarabot és kiegészítőket viselő futó) 1 karton (6 palack) villányi rozéválogatás.

A gyerekeknek:

A Rozémanó díj: a Thermal Spa Siklós ingyenes strandbelépőket ajánl fel a 14 év alatti indulók legjobbjainak.

Fődíj: 4 személyes belépő

2. helyezett: 2 személyes belépő

3. helyezett: 1 személyes belépő

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás