Hír | 2021.10.22.

Borversennyel emlékeznek meg dr. Bakonyi Károly születésének 100. évfordulójáról

Borversennyel emlékeznek meg dr. Bakonyi Károly születésének 100. évfordulójáról A szőlőnemesítő munkában

2021.10.22. Az egyik legismertebb magyar szőlőnemesítő, dr. Bakonyi Károly születésének 100. évfordulójáról emlékezik meg a hazai szőlész-borász társadalom.

A kutatónak, az oktatónak állít méltó emléket munkássága megbecsüléseként a nevével meghirdetett borverseny. A nevezési lapokat és mintákat 2021. október 27-éig kell elküldeniük a borverseny résztvevőinek az SZBI négy telephelyére A borverseny helye: MATE Badacsonyi Kutatóállomás. A borverseny időpontja: 2021. november 3. (szerda), 10 óra. Az OIV ajánlásai alapján rendezik meg a borversenyt, amelynek bíráló bizottsága a szakma jeles képviselőiből és az Országos Borászati Bizottság tagjaiból áll. Cikkünk mellékletében a verseny valamennyi dokumentációját olvashatják. (Felhívás, Nevezési lap, egyéb információk)

A MATE Georgikon Campus D épületében 2021. november 4-én rendezett „Bakonyi 100 Emlékkongresszus” és konferencia keretében hirdetik ki a borverseny eredményét és adják át a díjakat. (További felvilágosítás: Dr. Szőke Barna, [javascript protected email address])

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás