Borászatok listája

Hagymási József

Egri borvidék
nemzetközi elismerés Hazai aranyérem

Szimpatikus, hogy Hagymási József a mindenséggel méri magát. "Nem kaphatsz meg mindent, mit szólnál egy pohár borhoz" - kérdi elgondolkodtatóan honlapján az odatérőt. Hosszú borászati... Tovább

Hagymási József
Halasi Pincészet

Halasi Pincészet

Villányi borvidék
Hazai aranyérem

"Az a hely, ahol megáll az idő" - hirdeti szlogenjében a Halasi Pincészet és Hotel, Villány új gyöngyszeme. A pincesor centrumában kialakított szálloda és étterem, közvetlenül Gere... Tovább

Hangyál Pincészet

Pannonhalmi borvidék
Volt Dlusztusunk hozzá

"Engem az életérzés vitt a szőlők közé. Mindig itt éltünk Nyúlon, tulajdonképpen a bor közelében, de a családunk nem ezzel foglalkozott. Ugyanakkor már kicsi koromban magával... Tovább

Hangyál Pincészet

Heimann Zoltán

Szekszárdi borvidék
nemzetközi elismerés Hazai aranyérem

Heimann Zoltán állócsillag a magyar borászat egén, holott az életpályája egy üstökösé. Paraszti gyökereit nem tagadva lett közgazdász, borkereskedő, majd nagyvállalati vezető... Tovább

Heimann Zoltán
Hetényi Pincészet

Hetényi Pincészet

Pécsi borvidék
Hazai aranyérem

37 hektáros mintabirtok Hetényi János irányításával tölt be fontos szerepet a környezete életében. A Pécsi borvidéken működő borászat szőlőterületei a Szekszárdi borvidékhez... Tovább

Heumann Evelyne és Erhard

Villányi borvidék
nemzetközi elismerés Hazai aranyérem

Másfél évtizeddel ezelőtt a bor iránti szenvedély hozta a Villányi borvidékre a svájci bankszektorból Evelyne és Erhard Heumannt. Ekkor egy negyven esztendős kékoportó ültetvényt... Tovább

Heumann Evelyne és Erhard

Holdvölgy

Tokaj-Hegyaljai borvidék
nemzetközi elismerés Hazai aranyérem

Néhány év alatt Mád központjában a „semmiből” nőtt ki ez a nagyszerű borászat. A gyönyörű birtokközpont kiterjedt, már a XVI. században megkezdett, háromszintes... Tovább

Holdvölgy
Holló Pince

Holló Pince

Balatonfüred-Csopaki borvidék
Volt Dlusztusunk hozzá

Életerő, életkedv, életigenlés. Azért írom le háromszor az előtagot, mert ez itt a legfontosabb. „Minden boromat saját kezűleg készítem az első kapavágástól az utolsó... Tovább