Hír | 2017.04.19.

Világ kékoportói, egyesüljetek!

Világ kékoportói, egyesüljetek!A kóstoló térképe
2017.04.19. Az immár ötödik alkalommal megrendezendő Portugieser du Monde-ra mintegy száz bort neveztek 10 ország bortermelői.

Elitborinfo

A versenyt kísérő kóstolófesztivál Palkonyán lesz, a mesésen szép pincefaluban. Itt lesz a borverseny ünnepélyes eredményhirdetése is. Az ünnepélyes díjátadót követően a kóstolófesztiválra érkező több mint 20 pincészet borait kóstolhatjuk meg közösen, a legszebb portugiesereket és természetesen mindazokat a borokat, amelyekre a pincészetek büszkék.

A rendezvény helyszíne: Mokos Pincészet Színházterme (Palkonya) - a csatolt térképen az 1-es helyszín. Ideje: 2017. április 22., szombat - 13.00 óra. Itt a kékoportósok ahol a Stílusos Vidéki Éttermiség gasztronómiai fesztiváljához csatlakoznak.

A rendezvény fővédnökei dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere és Bock József, a Villányi borvidék hegyközségi tanácsának elnöke.

A Portugieser du Monde szervezője a Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, kiemelt támogatója a Villányi Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Tenkes Borvidékfejlesztő NpKft.

Támogatók: Hungarokork-Amorim, Cellarius, Trust Hungary, Vitis Hotel Villány, Mokos Pincészet, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, Vinoliva Boriskola, Jókai Rendezvényház Pécs

Médiatámogatók: VinCE, Rádió1 Pécs, Made in Pécs, Winesofa.eu, Borsmenta.hu, Elitbor.hu, Hungarianwines.eu.

A részletes program.

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás