Hír | 2011.11.26.

ProWein, Düsseldorf

ProWein, DüsseldorfZavarba ejtő választék
2011.11.26. Húsz magyar kiállító képvisel minket Észak-Rajna Westfáliában.

Húsz magyar kiállító vesz részt  az Agrármarketing Centrum támogatásával a világ vezető borvásárán, a ProWein kiállításon Düsseldorfban 2012. március 4-6. között  - közölte a Düsseldorfi Vásár magyar képviselete pénteken.

Magyarország borászatát tizenhét cég 160 négyzetméteren képviseli, rajtuk kívül először állítanak ki magyar pálinkás cégek önálló nemzeti standon az égetett szeszesitalok csarnokában további 42 négyzetméteren. A német vásárszervező cég tájékoztatása szerint a magyar cégek között jelen lesznek az exportban régóta érdekelt állandó kiállítók, mint a Tokaj Kereskedőház, Törley, Szeremley Huba Első Magyar Borháza, az Edegger és a Heumann Pincészet, az Egri Korona Borház, a Degenfeld Szőlőbirtok és a Pfeinszl Biobirtok.

A közleményben Máté Szilvia, a Düsseldorfi Vásár magyarországi képviselője kiemeli: az ideihez képest százzal több, mintegy 3 700 kiállító lesz a német borászati szakvásáron. Az előzetes érdeklődés alapján a látogatók száma is növekszik, a boros cégek várhatóan 40 ezer szakembernek mutathatják be termékeiket jövőre.

A kiállító ötven ország közül szokás szerint nagy számban jelennek meg német, francia, olasz, spanyol, osztrák és portugál bortermelők. Ismét ott lesznek a legutóbb először bemutatkozott Brazília, India, Japán, valamint Kína borászai és premierre készülnek Koszovó borai - olvasható a Düsseldorfi Vásár közleményében.

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás