Hír | 2011.11.18.

Fehér.hu és Róza

Fehér.hu és RózaMa még csak makett, de majdnem kész
2011.11.18. Brunyai Árpád a célegyenesben.

A siklósi Brunyai Árpád két éve tört be a köztudatba egy érett pinot noirral. Azóta kiderült róla, hogy több hangszeren játszik, s hogy a borászok vagányabb vonulatához tartozik.

?Nagyon nagy az összhang, jók az arányok a borokban? ? foglalja össze a tisztuló tételek jellemzőit. ?A 2011-es év ajándéka a nagyon szépre sikerült rozé borunk, aki a Róza nevet kapta a keresztségben. Idén készül egy teljesen új borunk is, a Fehér.hu, ami egy régi hungarikum  fajtából, a királyleánykából született. Amire még felhívnám a figyelmet a fehéreink közül, az az olaszrizling borunk, ami kiemelkedően szép arcár mutatja. De a vörösek is nagyon jók,  a kékfrankos, az oportó és a cabernet-k is igazán ígéretesek.?

Semmi ok a panaszra? ? vetjük közbe. ?Kiváló évünk volt, sok munkával, szép eredményekkel. Ami még  fontos, hogy épül, sőt a befejezéshez közeledik az új látványpincénk. Ebben a 450 négyzetméteres épületben a feldolgozó, a palackozó és az ügyviteli irodák kapnak helyet. Terveink között szerepel egy exkluzív borétterem és bistro kialakítása, továbbá húsz bortrezor átadása? ? jelzi végül, hogy nem veszett ki belőle a vendéglátós.

És még egy üzenet: ?November 24-én a szegedi Ezerjó borszaküzletben mutatjuk be borinkat, itt fog debütálni a Fehér.hu is. Várunk szeretettel minden elitborost!?

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás