Hír | 2014.06.19.

Bortúrákkal foglalkozó kis magyar cég világsikere

Bortúrákkal foglalkozó kis magyar cég világsikereÍzleld meg!
2014.06.19.Túrákat, borsétákat szerveznek, könyvet és blogot írnak külföldieknek a magyar borokról és borvidékekről.

Elitbor info

Egy magyar kisvállalkozás, a külföldieknek bortúrákat szervező Taste Hungary díjat nyert a nemzetközi Drinks Business szaklap versenyén. A vállalkozás turizmus kategóriában, "A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért? nyerte el az elismerést ? írja a HVG.

Ha fölmegyünk a vállalkozás honlapjára, azonnal megérint bennünket a magyar táj varázslatos gazdagsága, pedig ?csak? pinceajtót, hordókat, töltött káposztát készítő asszonyokat, ólból kiszaglászó malacot, szőlősorokat látunk. Szóval jól el van találva a dolog, mert jók a hívóképek, sőt a weboldal szerkezete is, még ha kissé egyenetlen módon nem is foglalkozik a turisztikai ajánlatok szép sora ? Eger és Tokaj kivételével ?  az ország keleti felével.

De talán majd ez lesz a következő fejlesztési terület.

"Az idei nyertes teljesen új megközelítést talált ki arra, hogy miként csalogathatja a turistákat rögtön a kontinens szívébe? - fogalmazott indoklásában a Drinks Business Awards zsürije.

A cég legfőbb erőssége, taglalja a HVG, hogy kitűnő marketinggel viszi hírét a hazai borvidékeknek a világban. Túrákat, borsétákat szerveznek, könyvet, blogot írnak külföldieknek a magyar borokról. Alvállakozóikkal a gasztronómia, a helyi étkezési szokások és borok megismertetése köré szerveződnek, idegenvezetőik pedig az étkezési és italozási szokások szakértői, gasztronómiai újságírók, valamint elkötelezett gasztroszerelmesek.

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás