Hangsúly | 2017.09.27.

"Állunk rendelkezésre" - mondja a Koch-film kapcsán a producer-rendező

"Állunk rendelkezésre" - mondja a Koch-film kapcsán a producer-rendezőKiss-Stefán Mónika

2017.09.27. Nemrég ünnepelték Borotán a Koch Borászat első szüretének 25. évfordulóját. Az eseményről, illetve a borász tevékenységéről Kiss-Stefán Mónika producer-rendező készített filmet.

Elitborhír

"Az volt a célunk, hogy megörökítsük ezt az eseményt, és bemutassuk, hogy a Real Pictures milyen színvonalon képes filmet gyártani boros közegben is. Produkciós irodánk számos területen, főleg a tudományos és kulturális életben gyárt különböző megrendelésekre filmeket. Alkotásaink egy részét a köztévé csatornái veszik át, másokat külső megrendelésekre készítünk. Arra gondoltunk, az Elitbor portálon keresztül megmutatjuk, mire vagyunk képesek. Örülnénk, ha az örvendetesen nagyszámú kiváló hazai borászatok közül minél több érezné úgy, hogy szüksége van a tevékenysége filmes dokumentálására. Szükség lehet ilyen produkcióra a borászat honlapján, borbemutatóra, borfesztiválra vagy bármilyen más, marketing szempontú kiajánlásra. Állunk rendelkezésre" - fogalmazott Kiss-Stefán Mónika (+36309991840; www.realpictures.hu )

Idézet az ajánlatból: "Látvány, dinamika, profizmus a filmek világában! Ez az, amit nyújtani tud Önnek a Real Pictures stábja. Legyen az egy televíziós produkció, dokumentum vagy természettudományos film, vállalkozása referenciafilmje, reklámspot, céges rendezvény, konferencia felvétele vagy éppen egy turisztikai látványosság megismertetése. Mi elkészítjük Önnek élete filmjét. "

https://www.youtube.com/watch?v=QcPJd9ZV32Q

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás