Hírek RSS hírfolyam

Vylyan Borvacsora a Hotel Carinthia Budapestben

2011.11.24. Budapest egyik legelegánsabb étterme várja a villányi borok kedvelőit.

Az Átrium Étterem a híresen jó francia és nemzetközi konyhája miatt közismert. Ide érkezik a villányi Vylyan pincészet öt bora november 25-én, hogy méltó társa lehessen a hozzá párosított öt fogáshoz. És persze a szakértői támogatás sem marad el a bor készítőjének személyében.

Vylyan borválogatás és menü:

Pirított tonhal szezámmaggal és kapros pogácsával, piquillo paprika coulis-val tálalva

Kakas Rosé 2011

 

Árpa rizottóvak töltött kelkáposzta pirított borjúmáj és borjúnyelv raguval, erdei gombával tálalva

Pinot Noir 2008

 

Roston sült libamell francia körtetortával és lilakáposzta pürével

Duennium Hordóválogatás 2006

 

Reblochon sajt variációk csőben sült rakott burgonyával

Cabernet farnc 2007

 

Forró csokoládés ravioli csokoládés ganázzsal töltve, vanília mártással

Merlot 2007

 

A vacsora ára: 8300 Ft/fő

Asztalfoglalás, és további információ: cuisine.budapest@corinthia.com vagy 1/479-4721.

1073 Budapest, Erzsébert krt. 43-49; budapest@corinthia.com.

A borvacsora helyszíne