Hírek RSS hírfolyam

Egy tuti tipp: Somodi-rozé Ásotthalmáról

2017.03.19. Somodi Sándor ásotthalmi tanyáján mindig tiszta ízű borok születnek. Negyed évszázada ő volt az első csongrádi termelő, aki a borvidék kiváló minőségű, palackos termékeivel megjelent a szegedi gasztronómiában.

Elitborinfo

„Az elmúlt szüret, beleértve az erjedés  irányítását és az újborok kezelését, több figyelmet és türelmet igényelt, mint egy átlagos. Mi is később, november végén jelentünk meg a piacon az új  rozéval. De megérte. A színében ragyogó selyemrozé gazdagon hozza a kékfrankos szőlő szép tulajdonságait. A bor eleven, friss és hosszú zamatú” – ajánlja a borszeretők figyelmébe borát a gazda.

Termékei megvásárolhatók pénteken és szombaton reggel 6-tól délig Szegeden, a Mars téri piaccsarnokban. „Jó ez így, azonnali visszajelzést kapok a vásárlóimtól” – mondja Somodi Sándor.

Somodi Sándor