Hír | 2011.11.19.

10 éves a Jardinette

10 éves a JardinetteA kertecske
2011.11.19. Ünnep Törleyvel és Hernádi Judittal.

Maga a jardinette kertet, kertecskét jelent franciául. A múlt század fordulóján a helyet még Szürke Csacsinak hívták, majd az ötvenes években a Búfelejtő nevet kapta a keresztségben a szemben lévő Farkasréti temető miatt.

Dr. Kálmán Péter ötven, vendéglátásban töltött esztendő tapasztalatával indította útjának a Jardinettet, amit olyannak álmodott meg, amilyen maga a szó. Legyen egy kert napfénnyel, virágzással és örömmel ? mondhatta az alapító.

Ezzel a tapasztalattal és egy fiatalos csapattal, remek ételekkel és kitünő borokkal várnak minket a Jardinette-ben. A születésnapi ünnepségen kívül is olyan jó programokkal, mint a szombati gámbli, vagy hogy hétköznaponként 5 ételük a 10 évvel ezelőtti áron szerepel.

És hát a Törley. Egy márka, ami már száz évnél is hosszabb ideje az ünnep egyik szinonimája. Vagy ahogy ők mondják: minőségi pezsgő a minőségi pillanatokhoz.  Egy kis érdekesség: A Törley összértékesítése 2010-ben meghaladta a 20 millió palack pezsgőt és a 14 millió palack bort. A belföldi pezsgőpiac 70%-a, míg a palackozott borok 7-8%-a vezető pozíciót képvisel.

November 24-én este 7-től Hernádi Judit fellépésével lesz jazz, pezsgő és vacsora.

A részvételi díj: 7.900,- Ft /fő

Az ár a zenés programot és a pezsgővacsorát is tartalmazza.

Asztalfoglalás: a Jardinette Kertvendéglőben személyesen vagy telefonon.

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Info: 1/248-1653, 70/9479966; www.jardinette.hu.

Hozzászólások

Jelenleg még nem szólt hozzá senki ehhez a cikkhez. Legyen Ön az első hozzászóló és ossza meg velünk a véleményét!

+ Új hozzászólás