Hírek

Séta a Holdvölgyben

2017.04.10. Közel két éve tervezem, hogy bejussak a mádi Holdvölgybe. Valami mindig közbejött. De ma teljes volt a siker. Tovább

Séta a Holdvölgyben
Egy-két korty Basilicus

Egy-két korty Basilicus

2017.04.10. Szegedi jószolgálati delegációnk (a küldetésről majd e hó 22-én számolunk be) Tokaj-Hegyalján járva bekukkantott a Basilicushoz (is) Tarcalon. Tovább

Bort választottak a szegedi professzorok

2017.04.07. Az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsága és a Szegedi Tudományegyetem Vinum Academiae at Universitasis borversenyét két fordulóban, március 28-án és április 5-én rendezték meg a... Tovább

Bort választottak a szegedi professzorok

Monor, Strázsahegy: Gyöngyöt az embernek

2017.04.07. Hajósról sem tud eleget a magyar. De Hajós árnyékában ott van a Strázsahegy, több mint ezer pince falva, összenőve Monorral. Tovább

Monor, Strázsahegy: Gyöngyöt az embernek
Hol terem a legszebb oportó?

Hol terem a legszebb oportó?

2017.04.06. Pécsre és Palkonyára érkeznek áprilisban a világ legjobb portugieserei. Tovább

Elkészült a Tarcal Bor

2017.04.06. Több Tokaj-hegyaljai település után a borvidék legdélebbi pontján fekvő Tarcal is úgy döntött, közös termelői borban mutatja meg dűlőinek sajátos arculatát. Tarcal... Tovább

Elkészült a Tarcal Bor

Díjaz a Bor-Vidék Tokaj-Hegyalja Társaság

2017.04.04. A Tokaji borvidék vagy Tokaj-hegyaljai borvidék, hagyományos irányítási és védelmi mechanizmusának írásos nyomai az 1600-as évek elejére nyúlnak vissza. A 6202 hektárnyi... Tovább

Díjaz a Bor-Vidék Tokaj-Hegyalja Társaság
Nemzetközi borturisztikai konferenciát tartanak Budapesten

Nemzetközi borturisztikai konferenciát tartanak Budapesten

2017.04.04. A magyar főváros nyerte el a lehetőséget, hogy megszervezze az IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) konferenciasorozat tízedik, jubileumi... Tovább

Somodi: "Világvégi ürge vagyok"

2017.04.05.Él az ásotthalmi erdőben egy nagy borász, aki épp most lett 69 éves. Isten éltesse sokáig! Tovább

Somodi: "Világvégi ürge vagyok"