XII.Bátorkeszi Borfesztivál

borünnep

Helyszín: Bátorkeszi - Szlovákia 94634 Bátorkeszi, Galambos 873
Ár: 3 300 Ft-tól 3 300 Ft-ig
Nyitás: 2017.05.12.
Zárás: 2017.05.13.
XII.Bátorkeszi BorfesztiválBelépőjegy a fesztiválra

Borozzanak és szórakozzanak a szezon első borfesztiválján Bátorkeszin! Minőségi borok, egyedülálló koncertek, szórakoztató programok és vidéki, családias hangulat – ez várja a 2017. május 12-13-án megrendezésre kerülő Bátorkeszi Borfesztivál látogatóit.

Ebben az évben is bőséges lesz a választék a borokból és a kísérőprogramokból. A vendégek a pincék hűvösében finom borokat kóstolhatnak. A borospincék vendégasztalain a helyi borászok legbecsesebb nedűje mellett a környező települések vendégborászainak, valamint híres magyarországi borosgazdáinak rosé, fehér és vörös borai egyaránt ott szerepelnek majd a kínálatban. A minőségi száraz, félszáraz és édes borok mellett további gasztronómiai ínyencségek is várják a látogatókat a Galambos-dűlőben.

A tavasz egyik legnagyobb bulija igazi sztárfellépőket ígér! Egyedülálló élő koncertet ad majd az Omega és a Wellhello együttes. Elkezdődött a visszaszámlálás, már most indul az elővételes jegyvásárlás. A kétnapos jegyek elővételben most 11 euróért kaphatók, a helyszínen pedig 16 euróért lehet majd beszerezni azokat.