BORTRIATLON - Rizling Vakáció

borünnep

Helyszín: Badacsonyi Borvidék pincéi
Nyitás: 2017.10.14.
Zárás: 2017.10.15.
BORTRIATLON - Rizling VakációBORTRIATLON

BORTRIATLON 2017. - 3 tematikus bortúra – 3 különböző hétvégén – értékes nyereményekkel!

Folytatódik a BORTRIATLON a Badacsonyi borvidéken avagy következik a SZÜRKEBARÁT TÚRA, a KÉKNYELŰ VIRÁGZÁS és a RIZLING VAKÁCIÓ.
Helyszín: Badacsonyi Borvidék pincéi

A badacsonyi borászok példaértékű összefogásának eredményeként megszületett a BORTRIATLON rendezvénysorozat, melynek keretében 3 „bortúrával”, 3 hónap - 3 hétvégéjére csábítják a kalandra vágyókat

május 13-14. között a Szürkebarát túrára;
június 10-11. között a Kéknyelű Virágzásra;
október 14-15. között pedig a Rizling Vakációra.A 3 rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetik az igazi badacsonyi Szürkebarátot, a Kéknyelűt és az Olaszrizlinget. A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és kulturális programokkal várják a látogatókat.
Az útiterv és a régiós buszjárat biztosítva van, nincs más teendője: keljen útra és vigye a barátait is!

Játékszabályok

A rendezvényekhez játék is párosul! Hódítsa meg a Tanúhegyeket! Vegyen részt a BORTRIATLON felfedezőúton és gyűjtsön össze minél több boros CÍMKÉT, BÉLYEGET és PECSÉTET.

Szürkebarát hétvége – 2017. május 13-14.
A boros címkét ott keresse, ahol a Szürkebarát bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a boros címkét és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző boros címkét kitűzőre, HAT boros címkét pedig EGY PALACK BORRA válthat.

Kéknyelű Virágzás – 2017. június 10-11.
A bélyeget ott keresse, ahol a Kéknyelű bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a bélyeget és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző bélyeget kitűzőre, HAT különböző bélyeget pedig EGY PALACK BORRA válthat.

Rizling Vakáció – 2017. október 14-15.
A pecsétet ott keresse, ahol a Rizling bor lelőhelyeit találja. Amennyiben sikeresen rátalált a rejtekhelyekre, kérje a pecsétet és értékes nyeremények gazdája lehet. HÁROM különböző pecsétet kitűzőre, HAT különböző pecsétet pedig EGY PALACK BORRA válthat.

További információ: Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület - Tourinform Iroda
Tel.: 87/531-013; email: badacsonytomaj@tourinfrom.hu
web: www.badacsony.com