Események

Borkollégium Alapfok - Borismeret A-tól Z-ig

borkóstoló
Helyszín: Borkollégium, 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31.
Nyitás dátuma: 2017-04-28
Zárás dátuma: 2017-05-06
Ár: 46000 Ft

Az alapfokú borismereti tanfolyamon azok is használható tudást és borismeretet kaphatnak, akik valóban most kezdik az ismerekedést a borok világával. Ugyanakkor elengedhetetlen mindazoknak, akik a későbbiekben a bor közelében szeretnének tevékenykedni, akár mint kereskedők, borászok, vendéglátós szakemberek, vagy szakírók.

A Borkollégium kurzus keretében az érdeklődők elkezdhetnek ismerkedni a borkóstolás technikájával, a magyar borvidékekkel, a legfontosabb szőlőfajtákkal, a szőlőtermesztés, valamint a szőlő mint növény számára elengedhetetlen természeti feltételek alapjaival is.


A borkóstolást könyvből nem lehet megtanulni, ezért tartanak a kurzus során összehasonlító kóstolást kiváló hazai borokkal. A kurzus teljes tartama alatt a mintegy 35 féle bor tudatos kóstolása és leírása lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők megismerjék érzékszerveiket, azok működését, az alapvető borstílusokat, és a kurzus végére használható borleírásokat készíthessenek.

Részletek a Borkollégium weboldalán.

Tandíj:

Kedvezményes ár: 39.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 46.000 Ft + ÁFA, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

Jelentkezés